Onze Visie

Wij ontwerpen gebouwen en ruimtes waar mensen zich thuis voelen! Van eerste schets tot oplevering begeleiden we opdrachtgevers bij het realiseren van functionele en duurzame gebouwen.

‘Ik ben Job van den Heuvel, bouwkundig ingenieur en ruimtelijk ontwerper. Met een frisse blik op de toekomst zet ik me in voor een circulaire en inclusieve gebouwde omgeving! In oktober 2020 heb ik daarom mijn ontwerpstudio JVDH Ruimtelijk opgericht. Samen met diverse partners ontwerpen wij gebouwen en ruimtes waar mensen zich daadwerkelijk thuis voelen. Of het nu om een Tiny house of een stedelijk plan gaat. Het belang van de opdrachtgever staat altijd voorop!’ 

Job studeerde HBO Bouwkunde op AVANS hogeschool Tilburg waar hij zich specialiseerde in het ontwerpen met BIM. Na het behalen van zijn HBO diploma startte hij zijn Master Architecture Urbanism and Building sciences op de TU Delft die hij cum laude behaalde. Zijn afstudeerproject WeGrowCo is genomineerd voor de nationale Archiprix 2020 en behoorde tot de beste 30 academische architectuurprojecten van Nederland. Daarnaast won het project de Circularity in the Built environment award van de TU Delft en is het project gepubliceerd in o.a. Bouwwereld, Archined en Openbuilding.co.  

Onder begeleiding van mentor Rob van Leuven van Archifoor startte hij JVDH Ruimtelijk ontwerp. Een nauwe samenwerking tussen Archifoor levert een mix van ervaring, talent en passie voor architectuur!